Facebook Blogger Youtube

Mantra for Lord VISHANU JI

Astro Arvind shukla 04th Sep 2017

विष्णु जी के मंत्र.........
1) दरिद्रता से मुक्ति पाने के लिए भगवान विष्णु के इस मंत्र का जाप करना चाहिए..................................................

ॐ भूरिदा भूरि देहिनो, मा दभ्रं भूर्या भर। भूरि घेदिन्द्र दित्ससि।
ॐ भूरिदा त्यसि श्रुत: पुरूत्रा शूर वृत्रहन्। आ नो भजस्व राधसि।।

Bhurida bhuri dehino, ma dabhram bhurya bhar. Bhuri ghedindra ditsasi.
Bhurida tyasi shruta: Purutra sura vrtrahan. Aa no bhajasva radhasi.
2) अपनी इच्छाओं की पूर्ति के लिए भगवान विष्णु को इस मंत्र द्वारा प्रसन्न करना चाहिए..........................................

ॐ ह्रीं कार्तविर्यार्जुनो नाम राजा बाहु सहस्त्रवान।
यस्य स्मरेण मात्रेण ह्रतं नष्टं च लभ्यते।।

Om hrim kartaviryarjuno nama raja bahu sahastravana.
Yasya smarena matrena hratam nastam ca labhyate.

 


Comments

Post

Latest Posts